Štajerci, pozor! V Mariboru se nam obeta pravi maraton delavnic!

V Mariboru se v tem tednu v Tkalki pričenjata kar dva projekta: Coca-Colina priložnost za mlade in Hekaton: »Nare’i, da’ovre’i«, ki ga organizirata Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti Prizma in Mestna občina Maribor. Oba pa imata isti cilj: razvoj znanj in veščin, ki se jih mladi običajno ne naučijo v okviru formalnega procesa izobraževanja.

Od 23. do 25. maja, med 9. in 15. uro, ste torej v družbi naših predavateljev, ki vam bodo pomagali do prvih korakov do novih zaposlitvenih in poslovnih priložnosti. Delavnice bodo potekale po naslednjem razporedu:

sreda, 23. maj: Matija Goljar – »Veščine za začetek posla«
četrtek, 24. maj: Filip Pesek – »Prodaja je lahko zabavna«
petek, 25. maj: Saša Einsidler – »Veščine za osebni razvoj«

Te zanimajo tudi dobre prakse družbenih inovacij, priložnosti za pozitivne spremembe v družbi in se želiš preizkusiti na področju socialnega podjetništva? »Te pa pridi še na Hekaton!« Družimo se od petka, 25. maja, od 16. ure do sobote, 26. maja, do 18. ure. V okviru programa boste lahko razvijali nove ideje, produkte in storitve ter skupaj z ostalimi zanesenjaki ustvarjali socialno-podjetniške zgodbe. Seveda pa boste reševali tudi konkretne izzive podjetij in imeli priložnost spoznati potencialne delodajalce. In še namig – ustvarjalci najboljših idej se bodo brezplačno udeležili Mednarodnega mladinskega tabora v Beogradu oziroma se udeležili Bootcampa v Tkalki.

Prijavi se na Hekaton.